24 Ağustos 2010 Salı

Aykut Kocaman'ın yanlışları..


Bir anket yapılsa Alex ve Stoch yerine Özer ve Semih ile maça başlamak doğru muydu diye sorulsa benım cevabım kesinlikle yanlıştı olurdu..Aykut Hoca takımın başına geldiğinden beri kadroda hatalar yapıyor ..Young Boys ile İstanbul'da oynanan maçta ilk yarıda 1-0 mağlupsun Alex çıkıyor Selçuk oyuna giriyor...Zaten Emre ve Cristian oyunda bir ön libero daha mağlup takıma sokmanın bir açıklaması var mıdır ? Madem Alex çıkıyor Selçuk değil daha ofansif bir oyuncu oyuna girmeliydi , ki bana göre Alex oyunda kalmalıydı. Gelelim dün akşamki maça , sahaya çıkan ilk 11'lerde Stoch yok, Alex yok..Sormazlar mı size Aykut Hoca madem ilk 11'de oynatmayacaksın bu Stoch'u o zaman niye transfer ettin diye ? Sormazlar mı onun yerine oynayan Özer ameliyattan sonra yeni yeni toparlanıyor , sene başı antrenmanlarına bile katılamadı , çıktığı antrenman sayısı Stoch'unkinin yarısı kadardır diye..Özer takımın en çok koşan futbolcusuymuş , ama inanılmaz pas hatası ve top kayıpları yaptı 2. yarıda , buna rağmen niye Özer oyundan alınmadı ?..

Maçtan sonra yaptığı açıklamada Stoch'la Alex'i Paok maçına dinlendirmek için oynatmadığını söylemiş , bu da başka bir sorun değil mi.. sanırım senebaşı antrenmanlar iyi gitmemiş ki Fenerbahçe futbolcusunun 3 gün arayla maç yapmaya gücü yok diye düşünüyor Aykut Hoca..Galip gelinseydi maç 2-0 Fenerbahçe'nin galibiyeti ile bitseydi de bu açıklamayı yapacak mıydı?..

Fenerbahçe'nin kadrosu bana göre iyi , Cristian'ın yerine alınacak çok iyi bir yabancı oyuncu hem önlibero hem de defans oynayabilecek bu kadroya çok güç katacaktır..Ama Aykut Hoca inatlaşmalara devam ederse , Alex'le olmaz , Cristian'ı ben transfer ettim oynatacağım, Özer benim ilk 11'imin vazgeçilmesi diye diretirse ilk yarı sonunda inadı yüzünden takımdan ayrılmak zorunda kalır.Fenerbahçe taraftarının bir sezonu daha çöpe atmaya sabrı kalmadı.

Not: Trabzonspor'u ve Şenol Güneş'i dün akşamki 3-2'lik galibiyetleri için kutluyorum.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder