27 Nisan 2010 Salı

Kareografide 2-0 mı yazacak?


Şampiyonlar Ligi finali için iki biletin de verileceği haftadayız.Bu gece Lyon,senelerdir sürdürdüğü her sene Şampiyonlar Liginde tur atlar ama çeyrek finalden öteye gidemez düşüncesini klüp tarihinin en büyük başarısını elde ederek değiştirmek amacında.Almanlar gol yemeden kazandıkları ilk maçın getirdiği avantajın yanı sıra,Old Trafford’da pekiştirdikleri “maç bitmeden Almanlar yenilmez”tezinin sağladığı avantaja da sahipler.
Beklentim:B.Munich finale yükselir.

Messi Madrid kapısını aralayabilecek mi?
Bu köşede daha ilk eleme turları oynanırken elenen R.Madrid için artık bütün Madridliler başlarında Mourinho’yu görmek isterler yorumunda bulunmuştum.Ve o gün geldi.Madridin Katalan işgaline maruz kalmaması için Barcelona’nın 2-0 ı bulmaması gerekmekte.
Seneler önce Barcelona bir Avrupa maçında kendisi için gerekli olan 2-0 ‘ı aradığı maç öncesinde görmüştüm tribünlerde yapılan 2-0 kartonlu kareografisini...Kırmizi –lacivert 2-0 yazmıştı tribünler...
Uğur denerler mi?O inanç yeniden aranır mı bilinmez...
Bilinen tek şey..Barca’ya gol değil..Goller gerekmekte..
Rakibin Şampiyonlar Liginde bir seviyeye gelip gelip,öteye geçememesi;Milan’a oranla Avrupa arenasında İnter’in ikinci planda kalması İnterlileri tamamen bu maça kilitlemiş durumda.
Kısacası..Barça finali en büyük rakibinin evinde oynayıp Madrid’i işgal etmek istemekte..
İnter ise...Onca harcanan paradan sonra devler liginde en sonunda finalde olmak amacında..

Beklentim Barca'nın turu gecmesi...

3 yorum:

  1. Koreografi bu olacakmış;

    http://2.bp.blogspot.com/_vMjTCg_mad4/S9blIb5At7I/AAAAAAAAJ8k/0UDxqtz4eVk/s1600/bar%C3%A7a.bolbolbfutbol.jpg

    YanıtlaSil
  2. Seneye finalin ev sahipliğini Barcelona yapsın,kralın çocukları şampiyon olsun,başlarında Mourinho olsun,bizler de canlı şahit olalım..Forza İnter

    YanıtlaSil
  3. Barcelona'nın işi zor gibi..ama Madrid'in sahasında Barcelonayı finalde seyretmek keyifli olurdu..

    YanıtlaSil