12 Nisan 2010 Pazartesi

Şampiyon kim olur ?


4 takımın kalan maçları yukarıdaki gibi..
Daha önceki yorumum Fenerbahçe'nin Kayseri ve Beşiktaş maçlarını kazandığı takdirde şampiyonluğun en güçlü favorisi olacağı idi..Sarı-Lacivertliler Kayseri maçından iyi mücadele ve güzel futbolla 3 puan aldılar , futbolcular Beşiktaş maçında da aynı performansı sergilerlerlerse 3 puana ulaşıcaklardır..Geri kalan maçlarda Fb için en zor maç Bursaspor'un bay geçeceği hafta olan Ankaragücü deplasmanı gibi görünüyor , Fenerbahçe Bjk engelini 3 puanla aşarsa , oradan alınacak 1 puan bile şampiyonluk için yetecektir.

Bursaspor , Gençlerbirliği maçı ile beraber stresi daha fazla hissetmeye başladı , herkes Antep ve Kayseri maçlarının onlar için 3 puanla kapanacağı görüşünde , ama her iki maçta kolay maçlar olmayacak , Bursaspor'un bu maçların birinde puan kaybedeceğini ve Galatasaray'a yenileceğini düşünüyorum...

Galatasaray için bu haftaki Manisa maçı çok önemli , Manisa'dan alacakları 3 puan , Fb'nin Bjk kaybetme ihtimali karşısında Galatasaray'ı bir anda şampiyonluk potasına yeniden sokar..Fenerbahçe, Beşiktaş'ı yenerse , Galatasaray 2. olur..

Beşiktaş için de bu hafta ölçüm kalım savaşı , Fenerbahçe'ye kaybederlerse ligi 4. bitirirler..Kazanırlarsa Bursaspor çok rahatlar ve bu defa Bursaspor bir adım öne çıkacaktır..

Şahsi fikrim bu haftaki Fenerbahçe - Beşiktaş maçının Fenerbahçe lehine sonuçlanması koşulunda şampiyonun Fenerbahçe olacağıdır...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder