27 Nisan 2010 Salı

Ortam kızıştırılıyor

Fenerbahçe- Ankaragücü maçına daha 2 hafta var ama Ankaragücü cephesi şimdiden Fenerbahçe aleyhinde söyleşiler vermeye başladı..

Ankaragücü asbaşkanı Ayhan Atalay , Fenerbahçe başkanı sayın Aziz Yıldırım'ın hakemler ve mhk üzerinde baskı yaptığından söz ediyor..

Ankaragücü Beşiktaş maçında çalınmayan penaltısı sonucu maçı berabere bitiyor , bu kadar tepki vermiyor ama daha oynanmamış maç için yaptığı yorumlar ile medya vasıtasıyla camiaları geriyor.Fenerbahçe başkanına hakeret ediyor..

Yarıştan kopma noktasına gelen Fenerbahçe'nin 3. sıradan gelip liderlik koltuğuna yükselmesi ile birlikte medyada hakemler sorgulanmaya başlıyor , rakip takım kalecileri şike ile suçlanmaya başlıyor , Galatasaray - Bursa maçındaki hataların sorumlusu bile neredeyse sayın Aziz Yıldırım oluyor..

Son dönemde rating uğruna medyada sadece Fenerbahçe lehine olan hakem hatalarından söz ediliyor , kimse ligin ilk yarısında Fenerbahçe'ye verilmeyen 12 penaltı pozisyonundan bahsetmiyor.

Beşiktaş - Sivasspor müsabakasında 90 dakika Fenerbahçe başkanına küfür ediliyor , medyada bu ku konuyla ilgili her hangi bir tartışma yapılmıyor , bunun önlemlerini nasıl alabiliriz , Beşiktaş'ın sahası kapanacak mı gibi söyleşiler olmuyor , varsa yoksa Fenerbahçe 'nin lehine olan hakem hataları , Fenerbahçe'li futbolcunun kazdığı çukur , Kasımpaşa kalecisinin yemiş olduğu hatalı gol ...Beşiktaş seyircisi bu kadar küfürlü sonuçlandırdığı bir maç sonucu saha kapama cezası almayacaksa bu haftadan itibaren tribünlerden gelecek küfürlere de kimse dur diyemez ki ..Bu mudur futbolun güzelliği ? Bu mudur futbolun mantığı?

Fenerbahçe tüm bunlara rağmen şampiyonluğun en güçlü adayıdır ve şampiyon olacaktır , diyelim ki şampiyon olamadı,şampiyonlar Ligi'nin kapısı 2.likten de geçiyor..3 büyükler içinde kazanan gene Fenerbahçe oluyor..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder