28 Nisan 2010 Çarşamba

Şimdi Barcelona'da olmak vardı..



Barcelona halkı 2 farklı galibiyete inanmış durumda..Barcelona'da bugün 'Barcelona formaları ile işe gidilsin' diye bir kampanya bile düzenlenmiş..Yönetim taraftarları 1 saat öncesinden tribünlere çağırıyor...Son Xerex maçında futbolcuların giydikleri ölümüne oynayacağız tshirtleri de Madrid yoluna ne kadar inandıklarını gösteriyor..İspanyol oyuncu Pique verdiği demeçte daha önce hiç görülmemiş bir Nou Camp istiyorum. Boş koltuk olmamalı. Böyle bir atmosfer, sakin ve sorumlu davranıldığında çok işe yarar. Bunu abartıp, takım üzerinde gerginlik yaratıcak hâle getirmemeliyiz" dedi.

Busquets ise ' Bu çok özel bir maç. İyi motive olduk. Finale çok yakınız, bu karşılaşmada bir geri dönüş yapabiliriz. Taraftarımızın desteği de belirleyici etkenlerden biri olacak. Kendi oyun tarzımızı, hızımızı ve topa hakim oluşumuzu sahaya yansıtırsak, onları zor durumda bırakırız ' demecinde bulundu.

Halk ve futbolcular Madrid biletini alacaklarına inanıyorlar , bu akşam bütün Barcelona ve Madrid halkı bu maça kilitlenecek..
Barcelona 2-0'ı yakalar ve final biletini alırsa Madrid'de harika bir Barcelona- Munıch finali izleyebiliriz..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder