10 Mayıs 2010 Pazartesi

Kaleci hatası mı hakem hatası mı ?

Franco mu , Rüştü mü , Murat Şahin mi , Ivesa mı , Serkan mı ?
Sizce hangisi daha iyi ?
Hepsinin ortak noktası Fenerbahçe'den hatalı goller yemeleri..
Kimilerinin deyimiyle şikeli goller..
Fenerbahçe 1-0'da kazansa , 3-0 'da kazansa birşey değişmiyor medyada ve diğer taraftarlar arasında , hep bir karalama , hep bir sitem ya kaleci şike yapıyor ya hekam maçı satıyor...
Önce Galatasaray banko yener dediler olmadı , umut sonrasında Beşiktaş'a döndü tutmadı sonra dediler bu Fenerbahçe Kasımpaşa'dan zor çıkar , o da olmadı , ee dediler ki Ankara'dan bu Fener çıkamaz diye..Gene tutturamadılar..
Şimdi onlar diyorlar ki bu hafta Trabzonspor'u yenemezsiniz ki , daha geçen hafta Trabzon sizi rahat rahat yendi diyorlar , Bursaspor'un şampiyon olacağına hala inanıyor diğer takım taraftarları..veya öyle umut ediyorlar...
Fenerbahçe Trabzon'la oynarken , Bursaspor bay geçiyor diye mi düşünüyorlar ki ?
Bursaspor Beşiktaş'la oynuyor, Beşiktaş 3. olursa sezonu 15 gün daha geç açacak , futbolcular için 15 gün 15 gündür, ben Beşiktaş'ın Bursa'yı yeneceğini veya maçın berabere biteceğini düşünüyorum...Beşiktaş'ın maçı vereceğini düşünenlerden değilim..

Fenerbahçe bu haftasonu Trabzonspor'u yenecek ve şampiyon olacaktır.Yeter ki Emre'nin dün akşam dediği gibi diğer takım kadar mücadeler etsinler, kupada yaptıkları gibi nasılsa kazanıyoruz havasıyla maça çıkmasınlar ve 55.000 taraftarına güzel bir galibiyet armağan etsinler..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder