16 Nisan 2012 Pazartesi

Süper Final'e süper başlangıç..

Bu sezon izlediğim en iyi Fenerbahçe vardı dün sahada.Takım ve taraftarlar Süper Final'de 6'da 6'ya kilitlenmiş durumda.Beşiktaş-Galatasaray maçının ertelenmesinin de pozitif etki olduğunu düşünüyorum.
Mehmet Topuz'un etkili oyunu,Baroni'nin güzel golü,asistleri ve top kapmaları,Caner'in sahada basmadık yer bırakmaması, hatta Ziegler'in bile geldiğinden beri en etkili oyunu oynaması takım oyununu etkileyen unsurlardı, Fenerbahçe takım olarak iyi oynayınca herkeste motivasyon yüksek olunca Türkiye'de her takımı yenebilecek takımdır.Futbolcularında dediği gibi Aziz Başkan için dün yapılmış olan yürüyüşte onların motivasyonunu bir kat daha arttırmıştır.
Şimdi önümüzde Arena'daki Galatasaray maçı var, iyi motivasyonla , iyi futbolla Arena'dan da galip geleceğimizi düşünüyorum,haftaya alacağımız bir galibiyet Galatasaray'ı da dağıtacak, puan farkının inmesiyle daha stres altında oynamalarına sebep olacaktır. Bekleyelim , yaşayalım , sonrasında da inşallah kutlayalım..



Not: Kareografi sırasında başından yaralanan Onur'a çok büyük geçmiş olsun , umarım bir sonraki maçta Kadıköy'de tribünde olursun Onur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder