9 Nisan 2012 Pazartesi

SÜPER FİNAL

Süper Final fikstürü çekildi.Benim fikrimi sorarsanız Fenerbahçe çok iyi bir kura çekmedi, Trabzon'la seyircisiz oynamak ,ilk maçıda Gs ile Arena'da değil Kadıköy'de oynamak daha iyi olabilirdi.İki yöne de gidebilir bu fikstürle durum ; diyelim ki Bjk Gs'ı yendi Fb'de Trabzon'u yenerse puan farkı bir anda 2 puana düşer .Fenerbahçe'nin Arena'da alacağı beraberlik bile son maçın Kadıköy'e kalmasına yetecektir ki Fenerbahçe son maçta Galatasaray'ı yenip şampiyon olması gerekirse ne yapar ne eder o maçı alır.
Kötü senaryo ise Gs'ın Bjk'yi yenip Arena'dan 1 puan çıkarması bile aradaki 5 puan farkı koruyacaktır, bu durumda ilerleyen haftalarda Fenerbahçe'nin hem Trabzon hem de Beşiktaş deplasmanları bulunuyor ki her ikisi de zor geçecek maçlar .
Bizim açımızdan ilk 2 hafta gerçekten çok önemli , 2 haftada 6 puan hem havayı arttırır hem de şampiyonluğun son maça kalacağının sinyalini verir .ondan sonrası güzel bir bahar akşamı caddede şampiyonluk kutlaması olur.. Nisan sonunda Aziz Başkan'da aramıza katılırsa gerisini siz düşünün..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder