8 Temmuz 2011 Cuma

Fenerbahçe küme düşürülmeli mi?


Fenerbahçe şikeyle suçlanıyor, Türkiye’deki bütün takımlar masum tek suçlu Fenerbahçe gibi gösteriliyor..Gs ve Bursa Tv hariç tüm yayın organları sürekli yayınlarla olayın iddialarının üzerine gidiyorlar. ..Sayın Aziz Yıldırım’ın fotoğrafları basına sızıyor, gazetelerden biri bunu manşete taşıyor.Suç varsa yapanlar cezasını çekecektir , ancak mahkeme sona ermeden , deliller % 100 olarak ispatlanmadan 104 yıllık tarihi olan ve Türkiye’nin en büyük 2 kulübünden biri olan Fenerbahçe imajı bu kadar zedelenemez. Diyelim ki Fenerbahçe küme düşürüldü , mahkeme 1-2 sene içinde tamamlandığında deliller %100 ispatlanamazsa ne olacak ? Bugünler nasıl geri getirelecek ? Pazar gününden bugüne 5 gün geçti , klübün uğradığı maddi ve manevi zarar mahkeme sonuçlandığında Fenerbahçe aklanırsa nasıl karşılanacak?..Mahkeme sonuçlanır, eğer iddialar belgelerle % 100 ispatlanırsa Fenerbahçe bir sonraki sene de küme düşürülebilir ..
Neden acele karar alınmaya çalışılıyor?
Mehmet Yıldız’ın ve Sezer'in telefon konuşmalarında şike yaptığı söyleniyordu gazete manşetlerine taşınıyordu , Emenike’nin para aldığı söyleniyor sonra ikisi de serbest burakılıyor? Demek ki teşvgik % 100 ispatlanamıyor.
Suç var ise mahkeme sonuçlandığında herkes cezasını zaten çekecektir, ama sadece iddialara fotoğraflara telefon görüşmelerine dayandırılarak mahkeme sonuçlanmadan Fenerbahçe Spor Klübü harcanmamalıdır. Şampiyonluk kupası geri alınmamalıdır.
Fenerbahçe olmadan bu ligin ne tadı olur ne tuzu ,biz Fenerbahçeliler Galatasaray maçlarını iple çekeriz, şampiyon olsak veya olmasakta son hafta şampiyonluk maçı heyacanını yaşamaya doyamayız , son yılların Türkiye’de en çok gelişme gösteren takımını harcamak bu kadar kolay olmamalı..Futbolcuların sahada döktükleri ter, taraftarın desteği , heyecanı en önemlisi Fenerbahçe’nin gücü yok edilemez..
Edilirse de Fenerbahçe spor klübü ve taraftarları ayakta kalacaktır..
Yarın Federasyondan ne karar çıkarsa çıksın tüm gerçek taraftarlar Fenerbahçe’nin yanında olacaktır..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder