21 Nisan 2015 Salı

Final four geldi..

Son 15.7 saniye  hiç bitmeyecek gibiydi dün akşam..1 sayı farkla gerideydik , Molada Maccabi hocası Goudelock'a göre oynanacak uyarısını da verdi aslında rakip takıma.... Nikos Zisis topu kenardan oyuna sokarken Goudelock’a verdi pasını , içeri doğru dripling sırasında Vesely inanılmaz bir perdeleme yapıyor ....2 kişi Vesely 'nin üzerine gidince Goudelock turnikeden bomboş sayıyı yapıyor..9.1 '' var artık..Basketbolda 2 sayılık basket için çok da iyi bir süre kaldı aslında Maccabi'ye , mola da geliyor.. Bu sırada bir çok baskebolsever Goudelock'un basketi bir kaç saniye sonra atması gerektiğini de düşünmüştür..Ama kenarda Obradoviç var , akıl var , tecrübe var .
..Mola geliyor..
Dün akşam heyecandan çok konsantre olamamışım moladaki diyaloglara ;  bugün son 15 sn tekrarını izleyince Obradoviç'in özgüvenine, enerjisine, hırsına bir kez daha hayran kaldım. O molada vermiş zaten o inancı.Sonrasında Smith kenardan topu oyuna sokuyor , Pargo'ya aktarıyor..özellikle Kenan Sipahi o kadar iyi savunuyor ki , topu da alıyor ... Madrid bileti geliyor, Final four geliyor...

Şimdi hedef Avrupa Şampiyonluğu ..Obradoviç'le çok da uzak değil o kupa..herkes inanmış durumda....Partizan , Madrid , Pana kaldırmış o kupayı Obradoviç'le ...Şimdi sıra Fenerbahçe Ülker'de..
Euroleague'deki tüm maçlar için tebrikler Fenerbahçe.#helalolsunsize

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder