19 Ağustos 2013 Pazartesi

Konya Torku - Fenerbahçe

Fenerbahçe'yi hazırlık maçlarından beri takip ediyorum   oynatılmaya çalışılan sistemi şu ana kadar beğenmiyorum.Geçen sene çok pas yapan ama gol attıktan sonra geriye yaslanan bir Fenerbahçe izlemiştik , taraftar bu sistemden hoşnut değildi..Bu sene uzun toplarla hızlı çıkmaya çalışan bir takım görüntüsü var ama 2. yarılarda kaç maçtır ayakta hiç top tutamıyoruz..Takım 2-0 galipken teknik direktörümüzün yanlış oyuncu değişikleri ile maç 3-2 ye geliyor ve ilk haftadan kabus yaşanıyor..Ersun Hoca'nın biran önce hem kendisini hem de takımı toparlaması gerekiyor , Arsenal maçlarında aksi bir sonuç gelirse üzerindeki baskı artacak ve sevimsiz günler gelecektir.
Konya Torku'yı tebrik etmek istiyorum ama bu sonuç aldatmasın, Konya Torku'yu Galatasaray'da Beşiktaş'ta rahatlıkla yenecektir , skor Konya'nın iyi olmasından değil Fenerbahçe'nin 2. yarıda çok kötü savunma yapmasından kaynaklandı bana göre..Tepkilere gelince.. Geçen sene Aykut Hoca'yı eleştirenler vardı ..Şimdi geçen seneki eleştirilere madde madde bir bakalım :
1.Mehmet Topuz varken neden Bekir sağbek oynatılıyor?
2.Takım 2-0 önde..Sow veya Webo çıkıyor Selçuk giriyor !
3.Takım 2-0 önde Fenerbahçe defansa çekiliyor
4.Salih gibi bir oyuncu neden 90 dakka oynatılmıyor?
5.Fenerbahçe Barselona gibi çok pas yapıyor ama maçları 1-0 kazanıyor!
Aykut Kocaman'ı çok kişi eleştiriyordu , hatta ilk başlarda ben de..Geçen sene kafalara sorulan soruların cevapları daha ilk maçtan cevaplandı....
***
Fenerbahçe kötü bir başlangış yaptı  biran önce toparlanmalı, futbolcular Arsenal maçlarında tüm enerjiyle ve hırsla oynamalılar ve mağlubiyeti unutturmalılar..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder