6 Eylül 2010 Pazartesi

Sırada Slovenya var..


Haftasonum basketbolla geçti.Sinan Erdem Spor Salonu'na ilk gidişimdi , salon gerçekten güzel olmuş , sadece pota arkasındaki basın bölümünü çok yoğun tutmuşlar , Biletix'den pota arkası 4. sıra diye aldığımız biletler bayağı bir yukarı tribün kaldı bu sebeple.
Cumartesi günkü Sırbistan-Hırvatistan ve İspanya - Yunanistan maçları oldukça heyecanlıydı.Hırvatlar son dakikada galip gelecekleri maçı kötü bir hatayla 73-72 kaybettiler.
İspanya - Yunanistan maçını İspanyolların arasında izleme fırsatı buldum , sarı - kırmızı bir tribündeki ilk maçımdı aynı zamanda .alışık olmadığım renklerle alışık olmadığım tezahuratlar eşliğinde keyifli bir maç oldu .
İspanyollar takımlarına güveniyorlar ,oldukça da kalabalık gelmişlerdi maça.İlginç kostümler dikkat çekiyordu..

Pazar günü ise 12 dev adamı desteklemek üzere başka bir heyacanla tuttuk Ataköy'ün yolunu..Son 3 maçta boş olan tribünler tamamen doluydu dün gece..Atmosfer harika, tezahuratlar malesef vasattı..Türkler olarak bizler basketbol seyircisi olmayı henüz beceremiyoruz bana göre ..12 dev adam haika oynadı dün gece , maçın yıldızları Hidayet ve Sinan'dı dün akşam..Şimdi sırada Slovenya var..Ben Slovenya'yı da geçip İspanya ile eşleceğimizi düşünüyorum..
Umarım yolun sonu Türkiye - USA finali olur..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder