22 Şubat 2010 Pazartesi

Guiza ağladı


Dakikalar 61'i gösteriyordu...Skor 2-1 Fenerbahçe'nin lehineydi..
Telsim tribün Guiza'nın kaçırdığı gol sonrası ( ki pozisyon ofsayttı) 'Semih Gol Gol Gol' diye bağırmaya başladı..Telsim'e Migros'ta eşlik ediyordu..See - miihh Şenntürkk tezahuratı ile Kadıköy inliyordu. Maraton alt tribünde bile bütün maç boyunca yerinden kalkmayan ve tezahurat yapmayan Fenerliler Semih diye bağırmaya başlamıştı...Daum klübenin arka tarafındaki Fenerium alt tribüne dönüp eliyle 'Hayır' işareti yapıyordu..Ancak sadece 5-6 dakika dayanabildi..Dakikalar 70'i gösterirken Semih oyuna alındı..Guiza ıslıklanıyordu..Guiza'nın golleri için Kadıkoy'e gelen Manchester City yöneticileri golleriyle değil gözyaşlarıyla karşılaştı...Yedek klübesine geçen Guiza gözyaşlarına hakim olamadı.
***
70'de Semih oyuna girdi , 85 ve 90 'da Bursaspor Ozak İpek 'le golleri buldu ve maçı 3-2 kazandı..
Peki 2-1 galip takımın taraftarına oyuncusunu ıslıklamak yakıştı mı ? Bence yakışmadı..

3 yorum:

  1. ben guizayi dugunumde bile oynatmam...

    YanıtlaSil
  2. Guiza'nın oyunu için değil söylediklerim , ben stada maçın 10. dakikasında girebildim , 7.dakikada inanılmaz bir gol kaçırmış gene..
    Ama takım galipken Guiza'yı ıslıklamaya gerek yoktu diye düşünüyorum..

    YanıtlaSil
  3. Daum'un en büyük hatasıdır çıkması. Bu adamın da süper(!) lig macerası bitmiştir. Yazıklar olsun yuhalayanlara. Daha 1 hafta önce Bursa'ya golü atıp turu getiren adam bu değil mi yahu! Kötü Guiza bile ilerde zaman geçirmemizi sağlıyordu. 2-2 olduktan sonra kapattım TV'yi. Sanırım uzunca bir süre izlemeyeceğim Fenerin maçlarını.

    YanıtlaSil