23 Şubat 2010 Salı

Daum'un röportajını yanlış anlamışsın Rıdvan Abi!



Rıdvan Abi'nin bugünkü yazısını okuduğumda Daum'a kızmıştım , ancak biraz önce Google'dan röportajı aratıp okuduğumda aslında Daum'un Aykut'la ilgili negatif bir mana da bulunmadığını farkettim..

Daum'un geçen hafta Welt Online'a verdiği röportajda , editörün sorduğu soruya verdiği cevabı buradan sizlere de vermek istiyorum..

Daum: Oliver Bierhoff ist enorm wichtig. Auch er hat einen großen Anteil daran, dass sich das Bild der Nationalmannschaft so ins Positive verändert hat. Seine Position, quasi die Schnittstelle zwischen Mannschaft und Verband, ist heutzutage in diesem Geschäft unverzichtbar. Bei all´ dem, was auf die Trainer und die Spieler einprasselt, brauchst du jemanden, der dir den Rücken frei hält oder auch mal das Wort ergreift, wenn es unbequem wird.

Oliver Bierhoff'un önemli birisi olduğunu , Alman Milli takımının pozitif bir resim çizmesinde Bierhoff'un da büyük payının olduğunu söylüyor..Federasyonla takım arasındaki pozisyonunun vazgeçilemez olduğunu , rahatsız durumlarda böyle birine her zaman ihtiyac duyuldugundan bahsediyor...Rıdvan'ın yazısında yazdığı gibi Aykut'a bir gönderme yapmıyor, ve bu röportajdan o mana da çıkmıyor..

Röportajın almancasına buradan ulaşabilirsiniz:
http://www.welt.de/sport/fussball/article6377134/Warum-Christoph-Daum-Mitleid-mit-dem-DFB-hat.html

3 yorum:

  1. bu konuya ben de detayli bir sekilde inceledim, isterseniz:

    http://ahmet-in-yeri.blogspot.com/2010/02/bari-sen-yapma-bunu-ridvan.html

    YanıtlaSil
  2. Ben bu yaziya katılmıyorum..Nazik olan Rıdvan nazikçe şöyle demiş..Aykutçuğum sen git başka takımda hoca ol..Yoksa tıpkı futbolculuğun dönemindeki gibi her sene iddialı girilir lige,sonu gelmez...

    YanıtlaSil
  3. Çeviri açık..Herşey net...Teşekkürler emeğiniz için..

    YanıtlaSil