24 Şubat 2010 Çarşamba

Atletico Madrid analizi



1-1 'in rövanşında yarın Ali Sami Yen'de Galatasaray'la karşılaşacak olan Atletico Madrid deplasmanda oynadığı son Almeira maçında nasıl bir görüntü çizdi ?
Oyunun %57'sine hakim olan Madrid 'in kaleye çektiği 18 şutun 10'u hedefi bulmasına rağmen golle sonuçlanmadı..Madrid 4 korner kullanırken , hiç ofsayta düşmemesi dikkat çekti..Kalesinde 13 şut gördü , 87. dakikada 1-0 mağlup duruma düştü..
***
Bu sezon La Liga'da oynadığı 23 maçın 20'sinde gol yiyen Atletico Madrid'de Tomas ve Luis zaman zaman yaptıkları basit hatalar ile takımı zora sokuyor...Ligde oynadığı 9 deplasman maçında sadece 2 galibiyeti bulunuyor.
Dış sahada maç başına yediği gol 1.73, attığı gol ise 1.18

Atletico Madrid karşısında takımlar deplasmanda golü bulabiliyor ki Galatasaray'da Vicente Calderon'dan 1-1'lik skorla döndü , ancak kendi sahanızda gol yemeyeceğinizin de garantisi olmuyor..

0-0'lik skor Gs'a yetmesine karşılık Madrid'i istatistikleri maçlarının karşılıklı gollerle geçtiğini gösteriyor.. Galatasaray'ın turu geçebilmesi için gol veya goller bulması gerekebilir..

Gs nasıl tur atlar ?

Deplasmanda yapılan ilk maçta 1-1 berabere kalan Galatasaray'a turu geçmek için rövanşta her türlü galibiyetin yanı sıra 0-0 beraberlik de yetecek.

1-1'lik eşitlik halinde müsabaka uzayacak, sonuç değişmezse turu geçecek ekibipenaltı atışları belirleyecek. Atletico Madrid'in tur atlaması için İstanbul'da her türlü galibiyetin yanı sıra, 1-1 dışındaki gollü beraberlikler gerekiyor.


Atletico Madrid'in kardosunda şu oyuncular bulunuyor:

Kaleciler: Sergio Asenjo, Roberto Jimenez, David de Gea

Defans: Juan Valera, Antonio Lopez, Mariano Pernia, Juanito, Tomas Ujfalusi, Alvaro Dominguez, Luis Amaranto Perea, Pablo Ibanez, Leandro Cabrera

Orta saha: Ignacio Camacho, Raul Garcia, Jose Manuel Jurado, Maxi Rodriguez, Paulo Assunçao, Jose Antonio Reyes, Simao Sabrosa, Cleber Santana

Forvet: Diego Forlan, Sergio Agüero, Florent Sinama Pongolle.

1 yorum: